Crepepapirblomster: Vilde sommerblomster (dobbelt)

500,00 kr. Inkl. moms

I denne blomsterworkshop byder vi sommeren indenfor, når vi skaber vores egne vilde markblomster i papir. Denne blomsterworkshop er for dig, der gerne vil have en introduktion til at lave de flotte evighedsblomster på begynderniveau eller dig, der er let øvet.

Til workshoppen vil du have mulighed for at skabe op til tre flotte papirblomster som du får med dig hjem. Vi dykker ned i sommerens vilde blomster som valmuer, kornblomster, judaspenge, smørblomster m.fl., der kan sprede glæde og godt humør, hvor end de kommer hen.

Dette er en dobbeltbillet til blomsterworkshoppen. Det er også muligt at finde en enkeltbillet her.

Ikke på lager

Beskrivelse

Crepepapirblomster for begyndere: Vilde sommerblomster 

Skab de smukkeste crepepapirblomster til sommerens mange festlige anledninger. I denne blomsterworkshop byder vi sommeren indenfor, når vi skaber vores egne vilde markblomster i papir. Denne blomsterworkshop er for dig, der gerne vil have en introduktion til at lave de flotte evighedsblomster på begynderniveau eller dig, der er let øvet.

Til workshoppen vil du have mulighed for at skabe op til tre flotte papirblomster som du får med dig hjem. Vi dykker ned i sommerens vilde blomster som valmuer, kornblomster, judaspenge, smørblomster m.fl., der kan sprede glæde og godt humør, hvor end de kommer hen.

Under workshoppen får du grundig vejledning i at bruge det formbare, italienske crepepapir samt de materialer, der gør det muligt at kreere alverdens papirblomster. Papirflorist Sabrina guider dig igennem hele den kreative proces – lige fra udklip af blomsterblade og bladgrønt til dekoration af crepepapir og brug af blomstertape.

Du får alle skabeloner, opskrifter og teknikker, som du også kan arbejde videre med efter workshoppen. Materialer og redskaber er der sørget for, så du blot skal møde op til et kreativt pusterum.

Når du får lyst til lidt at drikke, vil du få en gratis kop kaffe, kakao, te eller sodavand fra caféen, som du kan nyde mens du hygger dig med dine papirblomster.

 

Det får du med i prisen:

– 3 timers undervisning i teknikker og how-to på begynderniveau.

– 1:1 vejledning og skabeloner til at lave op til 3 forskellige papirblomster som du får med dig hjem.

– Alle materialer og redskaber stillet til rådighed som italiensk crepepapir i flere kvaliteter, blomstertape, blomstertråd, lim, farver f.eks. soft pasteller, glimmer, saks m.m.

– Ekstra skabeloner til at fortsætte med blomsterne hjemme.

– Valgfri kop kaffe, te, kakao, sodavand fra caféen.

 

Tid og sted:

Blomsterworkshoppen er søndag d. 4/8 kl. 14-17.

Pris: 300 kr. inkl. materialer og en valgfri drik.

Ved køb af to billetter: 500 kr. (Du kan finde en enkeltbillet her)

Sted: Café Nifty, Universitetsbyen 14, 8000 Aarhus. Indgang gennem The Kitchen og ind ad døren til højre i caféen.

Tilmelding er bindende og refunderes ikke. 

Sidste tilmelding er søndag d. 28/7. Ved færre end 7 tilmeldte bliver workshoppen aflyst, og du får din billet refunderet.

Du modtager en kvittering/ordrebekræftelse pr. mail, som er din billet.

 

Om underviseren/Art By Bilander

Sabrina Bilander er cand.mag. i Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet, og har i flere år arbejdet med kulturformidling og kreativ undervisning af både børn og voksne. Som lokal Aarhus-kunsthåndværker designer Sabrina papirblomster i italiensk crepepapir, hvor hver enkelt blomst er et unika kunstværk.

Siden 2022 har hun afholdt +20 blomsterworkshops for både private, institutioner og skoler. Med en del succesfulde kurser i bagkataloget, vil Sabrina sørge for, at I får en hyggelig krea-oplevelse.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crepepapirblomster: Vilde sommerblomster (dobbelt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *